Centrotrans-Eurolines predstavlja vodeću firmu za autobuski prijevoz putnika u Bosni i Hercegovini, a bio je i jedna od vodećih firmi tog tipa u bivšoj... [+]

Sve službe, ljudski i materijalni resursi su stavljeni u službu zadovoljenja putnikovih želja i potreba...

Prevoz putnika
Međunarodne linije
Međuentitetske linije
Federalne linije
Vanredne vožnje
AMSTERDAM - 99 EUR

ATINA (ATHENS) - 99 EUR

BARCELONA - 99 EUR

BERLIN - 99 EUR

BEČ - 99 EUR

BOLONJA (BOLOGNA) - 150 EUR

BRISEL (BRUSSELS) - 99 EUR          

BUKUREŠT (BUCHAREST) - 150 EUR

BUDIMPEŠTA (BUDAPEST) - 150 EUR

KELN (COLOGNE) - 99 EUR

KOPENHAGEN (COPENHAGEN) - 139 EUR

DABLIN (DUBLIN) - 150 EUR

DIZELDORF (DUSSELDORF) - 99 EUR

FRANKFURT - 99 EUR

ŽENEVA (GENEVA) - 198 EUR

GETEBURG (GOTTENBURG) - 99 EUR

HAMBURG - 150 EUR

HELSINKI - 99 EUR

ISTANBUL - 109 EUR

LONDON - 129 EUR

MADRID - 150 EUR

MILANO - 99 EUR

MOSKVA - 146 EUR

MINHEN - 99 EUR

OSLO - 99 EUR

PARIZ - 139 EUR

PRAG - 99 EUR

RIM - 99 EUR

SKOPJE - 59 EUR

ŠTOKHOLM - 99 EUR

ŠTUTGART - 99 EUR

TIRANA - 59 EUR

VARŠAVA - 150 EUR

CIRIH - 139 EUR

TORONTO - 449 EUR

MONTREAL - 526 EUR

VANKUVER - 541 EUR

DETROIT - 470 EUR

NJUJORK - 482 EUR

LOS ANĐELOS - 570 EUR

MAJAMI - 529 EUR

BOSTON - 374 EUR

VAŠINGTON - 385 EUR
Prevoz putnika

Centrotrans-Eurolines predstavlja vodeću firmu za autobuski prijevoz putnika u Bosni i Hercegovini, a bio je i jedna od vodećih firmi tog tipa u bivšoj Jugoslaviji. To je primarna djelatnost kojom se Centrotrans-Eurolines bavi još od svog osnivanja. Modernim, sigurnim, udobnim i dobro opremljenim autobusima Centrotrans-Eurolines već više četiri decenije uspješno prevozi putnike po Bosni i Hercegovini, i dalje duž cijele Evrope. Ta aktivnost nije prestajala ni u najtežim godinama rata kada je pretrpio veliko razaranje. Centrotrans-Eurolines je i u takvim uslovima uvijek bio tamo gdje treba i kada treba. Pređeni milioni kilometara, prevezenih isto toliko putnika, velika sigurnost, udobnost te brzina prebacivanja putnika na njihova odredišta napravili su od Centrotrans-Eurolines respektabilnu firmu sa velikim iskustvom kojoj se vjerni putnici uvijek iznova obračaju.

U svom voznom parku Centrotrans-Eurolines posjeduje autobuse najpoznatih svjetskih proizvođača (Neoplan, Mercedes, MAN, Setra i Isuzu) koji uz kvalitetnu i iskusnu posadu garantuju bezbjedan, brz i udoban dolazak na destinaciju. Danas Centrotrans-Eurolines prevozi hiljade putnika u gradskom, prigradskom, međugradskom, vanrednom i međunarodnom saobraćaju.

Da bi sve funkcionisalo kako treba, da bi se održavao veliki broj linija u zemlji i inostranstvu, brine se veliki broj ljudi raznih profila i zanimanja: automehaničari, vozači, varioci, perači, tapetari…. Svi oni imaju samo jedan cilj, a to je sigurnost i zadovoljstvo putnika.

Kod nas je putnik i njegov interes na prvom mjestu. Sve službe, ljudski i materijalni resursi su stavljeni u službu ispunjenja putnikovih želja i potreba, uz više nego prihvatljivu cijenu usluga. Kao rezultat toga, uprkos brojnim nedaćama, Centrotrans-Eurolines je stekao veliku i odanu armiju putnika koji koriste njegove usluge. Da bi ste stvarno uživali u putovanjima i novim mjestima dođite u Centrotrans-Eurolines .

Potvrda kvalitete, tradicije i iskustva je i nagrada dodijeljena Centrotrans-Eurolines-u BiH, Sarajevo, u aprilu 2004. god. na održanoj 6. Internacionalnoj Konvenciji o Kvaliteti u Ženevi, gdje je Centrotrans-Eurolines dobio nagradu u Zlatnoj kategoriji.


O kompanijiEurolinesPrevoz putnikaVanredne vožnjeServis vozilaUtisciKontakti
Home • English • Deutsch

Copyright © 2000-2006 - All right reserved
design by djikic software development